Ontspannen is gezond: vind ontspanning in je badkamer

Ontspannen is gezond: vind ontspanning in je badkamer

Geplaatst op

Snel van A naar B en eventueel nog even eerst langs C. Het moderne leven gaat rap, rapper, rapst. Allemaal prima, maar soms is het ook tijd om even te relaxen. In deze blog laten we zien hoe je een badkamer om in te ontspannen in kunt richten. Kijk snel met ons mee naar de tips en laat je inspireren.

Jacuzzi

Lekker ontspannen en genieten van warm water en bubbels. We bedoelen niet per se de bubbels in een glas, maar juist in het water. Dat zorgt voor een geweldige ontspanning. Dan kom je echt weer helemaal tot jezelf. Het leuke is dat je voor een realistische prijs al een jacuzzi in je badkamer hebt.

Ligbad

Een klassieker en een evergreen is natuurlijk het ouderwetse ligbad. Even vollaten lopen met warm water, gooi er zeep in en je kunt lekker los. We bedoelen dus dat je rustig kunt gaan liggen ontspannen. Even de telefoon uit, de bel uitschakelen en de deur op slot. Dit is jouw tijd en niemand gaat die verstoren. Bepaal vooraf een tijd wanneer je eruit gaat, als je nog meer te doen hebt op een dag, anders maar gewoon even zien hoe het dobberen verloopt.

Watervaldouche

Veel mensen zijn er helemaal fan van en niet zonder reden. De watervaldouche zorgt voor veel ontspanning en plezier. Het lijkt alsof je meer water verbruikt, maar eigenlijk is dit niet het geval. Je ervaart je douche alsof je onder een natuurlijke waterval staat te douchen. Kan het beter?

Inloopdouche

Een douchecabine of -gordijn is doorgaans niet een van de meest comfortabele plekken. Je weet niet wat je mist wanneer je geen inloopdouche hebt. De luxe van een inloopdouche is groot, meestal zijn er verschillende niches waarin je badspullen neer kunt zetten. Ook de bewegingsvrijheid in een inloopdouche is een zegen.

Sauna

Ontgiften hoef je niet te doen in een professionele sauna. Dit kan ook heel goed thuis. Een sauna kan heel mooi onderdeel zijn van een moderne badkamer. Voor een of twee personen bestaan er hele degelijke en vooral heerlijke sauna’s voor thuisgebruik.

Dubbele wastafel

Zo fijn als er twee wastafels zijn. Waarom? Dan hoef je nooit te wachten om je tanden te kunnen poetsen. Het staat ook erg luxe twee van die wastafels. Combineer dit met een grote wandspiegel en je design kan niet meer stuk.

Stijlen

Je ontspanningsbadkamer kan verschillende stijlen hebben. Er zijn een aantal moderne stijlen die al jarenlang populair zijn:

  • de industriële,
  • de minimalistische
  • de Aziatische (een beetje de zen-stijl, met bamboe en natuursteen).

Juist door de elementaire vormtaal (geen opsmuk en strakke eenvoudige lijnen) krijg je al snel een ontspannen gevoel. Voeg daarbij de verschillende faciliteiten die we hierboven als tip gegeven hebben en je badkamer staat garant voor vele jaren ontspannen plezier.

Conclusie

Zoveel stijlen, zoveel wensen. Je kunt vele stijlen kiezen voor je badkamer om deze als ontspanningsruimte in te richten. Het is belangrijk om te ontspannen om het hectische leven vol te houden. Erg fijn om aan het einde van de week even helemaal bij te komen. Geniet ervan!

Meer ontdekken?

We zijn grossier in kwalitatieve blogs waarin we je op de hoogte houden van de ins en outs in de wereld van wonen en living. Ontdek hoe je kunstgras moet verzorgen of welke vloer het meest geschikt is voor een bedrijfspand.

Gerelateerde berichten

Tips voor een zen interieur: helemaal tot rust komen

Weer in balans komen is een uitdaging in onze tijd. Het interieur van je huis heeft hier een grote invloed op. Daarom is het een goed idee om je...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden