De opmars van de vloertegels is gemakkelijk te verklaren

De opmars van de vloertegels is gemakkelijk te verklaren

Geplaatst op

Vraag een willekeurige vakman en een specialist in vloerservice naar de perfecte bekleding van de vloer en negen van de tien zal tegenwoordig de vloertegel nemen. De specialist in het leggen van vloeren kan je ook wat betreft vloertegels prima van dienst zijn. Als je echt het perfecte resultaat wenst, dan kies je altijd voor de specialist in vloerservice, die de vloer ook nog eens op perfecte wijze voor je kan afwerken. 

Vloertegels van onder meer graniet, leisteen en kalksteen

Je hebt nogal wat verschillende vloertegels tegenwoordig. Je hebt ze van onder meer graniet, marmer, leisteen en kalksteen. Veruit de meest populaire soorten vloertegels zijn echter de keramische vloertegels en de natuursteen vloertegels. De keramische vloertegels worden gebakken bij een temperatuur van 1250 graden Celsius en ze bestaan doorgaans uit klei, zand en andere natuurlijke grondstoffen. Mineralen zorgen voor een flinke dosis stevigheid en door de glazuurlaag om de keramische vloertegel is de tegel ook meteen waterdicht. Afgezet tegen de natuursteen vloertegel is de keramische vloertegel ook behoorlijk goedkoper.

Je haalt een unieke vloer in huis

Kies je voor een natuursteen vloertegel, dan haal je altijd een unieke tegel in huis. De tegels komen rechtstreeks uit de natuur, waarna ze op maat worden gemaakt. Geen enkele natuursteen is hetzelfde, waardoor jij en natuursteen vloertegel in huis haalt die niemand anders heeft. Alleen dat is al reden om voor deze vloertegels te kiezen. Zoals gezegd is deze vloertegel allesbehalve de goedkoopste vloertegel. Dan krijg je echter ook wat!

Gemakkelijk in onderhoud ben duurzaam bovendien

De natuursteen vloertegel is gemakkelijk in onderhoud en geldt als duurzaam. Werk niet met chemische reinigingsmiddelen en met zuren, groene zeep is wel een optie om de vloer schoon te houden. Een unieke vloer, die niet goedkoop is maar je huis wel een prachtige uitstraling geeft. Logisch dat steeds meer mensen voor deze uitvoering van de vloertegel kiezen. En zo zie je maar, er is heel erg veel moois voor op je vloer beschikbaar. Laat je begeleiden door een vloerservice en laat deze specialisten ook jouw vloer leggen en afwerken. Als je tenminste een perfect resultaat wenst.

Gerelateerde berichten

Hoe leg je betonplaten?

Stel: je hebt goede betonplaten gekocht bij betonspecialist Wester-Beton en je gaat ze leggen. Je moet dan wel weten hoe je dat het beste kunt doen....

Lees meer

Kooptips bij het zoeken naar tegels

Er zijn veel soorten tegels en allemaal zeer duurzaam. Ze worden al eeuwen gebruik om pleinen en tuinen in te richten. In deze blog geven we je de...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden