Welk soort interieur past goed bij jouw type vloer?

Welk soort interieur past goed bij jouw type vloer?

Geplaatst op

Om ervoor te zorgen dat je woning een rustige maar toch ook bijzondere en eigenlijke uitstraling heeft, is het belangrijk dat er goed nagedacht wordt over de kleuren, vormen, materialen en stijlen die je gaat toepassen. Niet alles is even goed met elkaar te combineren. Omdat de basis van de ruimte en de kamer vaak de wanden en de vloer zijn, zullen we in deze blog aangeven wat een verstandige, mooie en prettige combinatie is qua interieur bij jouw vloer.

Gietvloer & Modern interieur

Een gietvloer is een vrij moderne soort vloer. Je treft het vaak aan in laboratoria, keukens, fabrieken etc. Vanwege het moderne karakter van deze vloer, adviseren wij dan ook een modern interieur. Het liefst met veel witte en zwarte tinten.

Houten vloer & Landelijk interieur

Een houtenvloer geeft je woning gelijk meer warmte en uitstraling. Zeker als het gaat om een hardhouten vloer, kun je al snel zien in welke interieurhoek je het zult moeten zoeken als het gaat om de perfecte combinatie tussen je vloer en je meubilair. Heb je een houten vloer? Kies dan bijvoorbeeld voor een mooie landelijke witte buffetkast of een robuuste houten tafel.

Tegelvloer & Scandinavisch interieur

Als je thuis een tegelvloer hebt, kun je hier veel verschillende kanten mee op. Wij adviseren echter, om het plaatje helemaal compleet te maken, om een Scandinavisch interieur te combineren met je tegelvloer. Scandinavisch interieur kenmerkt zich vooral door een pallet aan pastelkleuren en organische vormen van het meubilair.

Betonvloer & industrieel interieur

Het is misschien een van de meest populaire interieurstijlen van de afgelopen paar jaren: het industrieel interieur. Het wordt gekenmerkt door veel robuuste vormen, metaal en hout. Dit combineert uitstekend met een betonvloer. Het beton zal ervoor zorgen dat de meer donkere meubels er meer uit zullen springen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden