Waarom zijn veel mensen fan van een systeemvloer?

Waarom zijn veel mensen fan van een systeemvloer?

Geplaatst op

Systeemvloer, weleens van gehoord, benieuwd naar? Lees er meer over in deze blog. We willen je graag meer vertellen over de verschillende voordelen die komen kijken met dit type vloer. Als je trouwens meer wilt weten over leuke zaken die met vloeren en design te maken hebben, dan raden we je aan om ook de andere teksten op onze site te lezen. 

De verschillende voordelen van de systeemvloer 

Een verdiepingsvloer biedt extra ruimte in een gebouw. Zo weet je al snel extra ruimte te creëren: kantoor-, opslag- of woon-/werkruimte in een woning, want er ontstaat in feite een nieuwe verdieping met zo’n vloer. Met het plaatsen van een verdiepingsvloer heb je tevens een kostenbesparende oplossing in handen. Veel goedkoper dan het bouwen van een nieuw stuk aan je pand of zelfs een volledige verhuizing naar een ander bedrijfspand. Ook is het vaak stukken goedkoper dan het huren van een extra / ander pand. 

Snel te plaatsen

Een systeemvloer is modulair opgebouwd, op deze manier is het behoorlijk makkelijk om deze te realiseren en aan te passen aan de specifieke behoeften van een klant. Heb je in de toekomst meer ruimte nodig, dan is de vloer gemakkelijk uit te breiden.

Waarde toevoegen aan je pand

Met het toevoegen van een verdiepingsvloer kan de waarde van een pand aanzienlijk verhoogd worden. Een van de redenen is dat de beschikbare ‘werkruimte’ uitgebreid wordt, je hebt dan in vele gevallen gewoon in één keer, twee keer zoveel ruimte. Dat is een prima manier om je pand in de toekomst (als je misschien wel een keer wilt verhuizen naar een nog groter pand!) op een aantrekkelijke manier in de markt te kunnen zetten. 

Het besparen van energie

In deze tijd is het belangrijk om energie te besparen. In de eerste plaats natuurlijk om het budget van je bedrijf zo veel mogelijk te ontzien. Door te gaan voor een verdiepingsvloer heb je ook direct een betere isolatie in je pand. En dat leidt tot een lagere energierekening. 

Verdiepingsvloeren kunnen op maat worden gemaakt, waardoor ze aan verschillende behoeften kunnen voldoen. Er zijn verschillende materialen en afwerkingen beschikbaar, waardoor de vloer perfect kan worden aangepast aan de stijl / de inrichting van het gebouw en de wensen ten aanzien van de isolatie.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden