Er zijn mogelijkheden om van je oude vloer een gloednieuwe te maken. Dit gaat niet op wonderlijke of magische wijze, maar met een speciale vloercoating. Het werkt heel eenvoudig en binnen afzienbare tijd heb jij een nieuwe vloer liggen. Kijk snel met ons verder in deze blog om te zien hoe we dit kunnen doen. Trouwens, wanneer je deze blog uit hebt, dan zijn er nog veel meer andere blogs op onze site die je kunt bekijken. Doe dit zeker want je zult er echt veel inspiratie uithalen. Veel plezier met het lezen en het aanpassen van je woning / vloer.

Een nieuwe vloer 

Tegenwoordig is het heel modern om een industrieel interieur te hebben waarin je allerlei rare objecten uit fabrieken zet en zelfs meubels van steigerhout, -buizen en pallets kunt plaatsen. Het industriële interieur is erg basaal en creatief opgezet. Bij deze stijl past er goed een vloer met een gegoten coating. Ook wel de gietvloer genoemd. Het leuke van deze vloer is dat hij gewoon over een bestaande vloer, die egaal is, gegoten kan worden. De vloercoating is beschikbaar in verschillende variaties, denk bijvoorbeeld aan: een transparante laag, matte versie, of uitgevoerd in een specifieke kleur. De vloeren zijn te realiseren in vrijwel elk palet dat je voor ogen hebt. Doordat het een kunststof vloer betreft, is hij verkrijgbaar in alle RAL-kleuren.

Andere eigenschappen van de vloer 

De gegoten vloer is in veel opzichten een ideale vloer, dit komt vanwege de gunstige eigenschappen, denk bijvoorbeeld aan: bestand tegen zuren, chemicaliën, makkelijk schoon te maken en daardoor erg hygiënisch voor kinderen. We kunnen ons goed voorstellen dat mensen met jonge kinderen of weinig tijd om schoon te maken kiezen voor een gegoten vloer.