Een industrieel interieur zonder grenzen

Een industrieel interieur zonder grenzen

Geplaatst op

De industriële stijl is tegenwoordig erg populair. Dit komt door de robuuste uitstraling en de eenvoud die ermee gemoeid zijn. In deze blog willen we je vertellen hoe je een industrieel interieur zonder grenzen kunt inrichten. Benieuwd naar hoe het in elkaar zit, lees dan verder in deze blog. Heb je de blog uit, dan kun je ook nog op dit forum verder lezen om allerlei andere leuke artikelen te ontdekken. Doe je voordeel met deze informatie, laat je inspireren en geef er zelf een creatieve draai aan!

Welke vloer past bij rolluiken?

Wij vinden dat rolluiken mooi passen bij een gietvloer. Zo kun je op een eenvoudige manier een industriële stijl maken, die zowel binnen als buiten het huis een mooie twist geeft aan je woning. De gietvloer vind je in fabrieken en ziekenhuizen en is gemaakt van kunststof. Daardoor is hij erg sterk en makkelijk schoon te maken.

Bij de rolluiken fabriek vind je verschillende rolluiken waarmee jij je woning de perfecte, moderne look kan geven die nog heel lang urgent blijft. Dit laatste is het geval vanwege de basale looks die een tijdloze verschijning blijken te zijn in interieurs. Veel mensen houden van deze stijl vanwege de fabrieksesthetiek. Er zijn eigenlijk geen grenzen als het gaat om inrichting binnen deze stijl. Je kunt industrieel design werkelijk overal vandaan halen. Als het maar mooi is, zo lijkt de regel te zijn. 

Welke stijlen passen er nog meer bij rolluiken?

Rolluiken mogen er dan wel industrieel uitzien in vele gevallen, toch is het niet zo dat ze alleen passen bij de industriële stijl. Ook de Scandinavische en minimalistische stijlen zijn goed te combineren met rolluiken. Deze stijlen hebben een basic look. De tinten hierin zijn meestal wit, grijs, aardekleuren en antraciet. Tal van objecten als geweien en vloerkleden van bont zijn in huis te zetten. Zo kun je een interessant interieur creëren.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden