Door verschillende designoplossingen voor je woning online te vergelijken, zul je op allerlei interessante ideeën stuiten waar je weer heel gemakkelijk een creatieve draai aan kunt geven. We nemen in deze tekst graag wat van die woonconcepten en -idea met je door zodat je snel tot je ultieme design kunt komen. Lees met ons verder en doe je creatieve voordeel met onze inspirerende tips. 

Begin bij de basis 

Om een goed design te kunnen realiseren, is het belangrijk om bij de basis te beginnen, Deze moet goed zijn. Daarmee bedoelen wij dus een juiste vloeren uitzoeken waar je de rest van het interieur op kunt bouwen. Ga bijvoorbeeld voor een gietvloer. Daarnaast is het erg belangrijk om te kijken naar wat je zou kunnen doen om bijvoorbeeld de huistechniek in je woning blijvend goed te laten draaien. Als het gaat om de verschillende watersystemen in je woning, cv, wasmachine, vaatwasser, leidingen, dan is het erg belangrijk dat ze kalkvrij blijven. Een magnetische waterontharder zorgt ervoor dat de kalk in het water opgelost blijft zitten en niet in apparaten terecht komt en in andere systemen. Doordat kalk in het water opgelost blijft zitten zullen oppervlakte in de douche en keuken ook niet zo snel vies worden van kalkaanslag.

Kies een tijdloos design

Wanneer je bijvoorbeeld gaat voor een gietvloer als basis van je interieur, dan heb je al een beetje de richting waar welke kant het op kan. De tijdloze uitstraling van de gietvloer past perfect bij een minimalistische woonstijl of juist een industriële. Het voordeel van een min of meer tijdloos design is dat het niet direct weer uit de mode is als het jaar erop weer een andere stijl opduikt die populair wordt. Door te gaan voor een elementair basisdesign zul je altijd de verschillende accessoires in je woning kunnen veranderen, en zo toch een beetje de mode volgen, terwijl het basis design eenvoudig blijft. 

Op onze site willen we graag op de hoogte houden van welke vloeren je in je woning kunt leggen en welke stijl en daarbij passen.