Tegenwoordig dossen bedrijven hun beursstand helemaal uit met lampjes, elektronica en goed gekleed personeel. Daarbij gaan ze nog wel eens voorbij aan de basis: de vloer van de beursstand. Ook met de vloer zijn er vele mogelijkheden.

 

Eenvoudige installatie

Door de modulaire opbouw van een beursstand heb je tegenwoordig onbeperkte keuze in vloeren. Ze zijn eenvoudig te leggen, te verplaatsen of te verwijderen. Dit zorgt ervoor dat je optimaal creatief kan zijn met een vloer. Combineer groottes, kleuren of materialen om jouw bedrijf eruit te laten springen.

 

Vloerdelen

Als je een beursstand toegewezen krijgt heb je vaak beperkte oppervlakte. Hou rekening met de indeling door de juiste vloerdelen te kiezen. Tegenwoordig zijn verschillende afmetingen verkrijgbaar, van 10 x 10 centimeter tot 100 x 100 centimeter. Hoe kleiner de vlakken hoe meer je kunt afwisselen.

 

Kleuren

Een vloer met contrasterende kleuren valt heel erg op. Natuurlijk moet het wel met mate, aangezien het geen belemmering voor de bezoeker moet worden. Ook je bedrijfskleuren passen idealiter bij de kleuren in de stand. Je kunt natuurlijk ook je logo in je vloer verwerken, zodat je meteen de juiste branding hebt en je van verre al herkenbaar bent. Pas wel op dat je beursstand niet verandert in een kermisattractie, elke branche werkt weer anders.

 

Praktisch oplossingen

Aangezien een beursstand tegenwoordig vol elektronica staat, is het belangrijk om ook op de praktische eigenschappen van de vloer te letten. Er moeten vaak verschillende stroom- en internetkabels onder vloer door, idealiter hebben de vloerpanelen dus meerdere kabelgoten. Er zijn zelfs vloeren waar alle benodigde materialen al in verwerkt zijn, dit is dus echt plug and play. Tegenwoordig zijn er ook vloerdelen verkrijgbaar waar al led-strips in verwerkt zijn, je hoeft hierbij alleen maar de omvang van een paneel te bepalen.