5 redenen waarom je voor een Amerikaanse koelkast moet gaan

5 redenen waarom je voor een Amerikaanse koelkast moet gaan

Geplaatst op

Een Amerikaanse koelkast is net als vele dingen in Amerika groot! Een Amerikaanse koelkast kun je uiteraard kopen in vele verschillende vormen en maten, toch zie je vaak – de traditionele Amerikaanse koelkast – voorbij komen. Bij een traditionele Amerikaanse koelkast met verticale splitsing heb je een lange koelkast met 2 grote deuren tot de vloer, waarbij het vriesgedeelte zich meestal links bevindt en rechts het koelgedeelte. Vaak vind je in de deur van het koelgedeelte ook nog een tap voor koud water en ijs. Hoe chill is dat in de zomer? Daarnaast zie je steeds meer Amerikaanse koelkasten met een zogenaamde horizontale splitsing, waarbij het bovenste deel van de koelkast het koelgedeelte is met 2 deuren die tot het midden van de koelkast lopen. Het onderste deel van de koelkast is het vriesgedeelte in de vorm van een grote lade. 

  1. Je kunt superveel kwijt in deze koelkast

De nummer 1 reden om een Amerikaanse koelkast aan te schaffen is toch wel de ruimte die je krijgt. Je hoeft je in de supermarkt niet in te houden, want de boodschappen passen sowieso!

tekst

  1. Een oneindige voorraad aan ijsblokjes! 

In de zomer is je drankje altijd gekoeld, je pakt super snel en makkelijk ijs uit de tap! 

  1. De Amerikaanse koelkasten voorkomt ongewenste ijsvorming

Je hoeft je bij een Amerikaanse koelkast geen zorgen te maken over ongewenste ijsvorming in het vriesgedeelte. Er zit een functie op dat ervoor zorgt dat er altijd koele lucht door de koelkast wordt geblazen, waardoor er geen ijsvorming optreedt. 

  1. Het ziet er gewoon fantastisch uit

Persoonlijk ken ik zelf weinig mensen die thuis een Amerikaanse koelkast hebben staan. Als ik er een keer een spot ben ik dan ook super onder de indruk! Ik wil hem ook! 

  1. Energiezuinig

Ook Amerikaanse koelkasten zijn energiezuinig. Tegenwoordig zijn er A++ modellen te vinden. Dus daar hoef je je ook geen zorgen voor te maken! 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden